Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler för uthyrning i Skellefteå

Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Skellefteå.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Skellefteå.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerkontor i Skellefteå

Skellefteå ligger 13 mil norr om Umeå och är en traditionell industristad. Kända företag som är verksamma i staden är Boliden AB, som även är stadens största privata arbetsgivare, och Skega. Men sedan 1990-talet har många IT-företag vuxit fram i staden, både stora och små. Tiero har verksamhet i staden bland annat. Skellefteå Kraft, en annan stor arbetsgivare i staden, ägs helt av Skellefteå kommun och producerar elkraft och fjärrvärme och är en elnätsägare. På senare år har staden präglats av musik och idrott. Exempel på detta är Trästocksfetivalen och Skellefteå AIK Hockey. Värt att nämna är också att Västerbottenteatern är placerad i Skellefteå.


Hitta kontor att hyra i Skellefteå

Letar du efter kontor att hyra i Skellefteå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler att hyra i Skellefteå som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor att hyra i Skellefteå på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor att hyra i Skellefteå, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor att hyra i Skellefteå

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor att hyra i Skellefteå. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor att hyra i Skellefteå som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Skellefteå?

I Skellefteå hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Skellefteå baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Västerbotten kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Skellefteå?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i [CITY_NAME ] .

Hur mycket kostar ett lokal i Skellefteå?

Priset på ett lokal i Skellefteå beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Skellefteå.