Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorshotell för uthyrning i Sjöbo

Du har sökt efter Kontorshotell som uthyres i Sjöbo.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontorshotell som uthyres i Sjöbo.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerkontorshotell i Sjöbo

Ovanför centrala Borås ligger stadsdelen Sjöbo, som sträcker sig från Borås Djurpark norrut till Öresjö. Det är i denna stadsdel som textilindustrin i Borås tog fart och expanderade, med start under mitten av 1900-talet. Belägenheten av området gör det enkelt att ta sig till innerstaden med både buss och bil på ca 10 minuter. Sjöboleden är också en effektiv kommunikationsled. Mitt på Sjöbo ligger Sjöbo torg, ett stadsdelscentrum med tydligt bevarad 1950-talsarkitektur. Många av områdets industrier är etablerade på den den södra och östra sidan, med många av dessa vid Björkhemsgatan. Närheten till service och natur, samt till innerstaden gör Sjöbo till ett attraktivt område med stor potential för utveckling från bland annat ett företagsperspektiv. I Sjöbo ligger Borås största vattenverk, Sjöbo Vattenverk.


Hitta kontorshotell att hyra i Sjöbo

Letar du efter kontorshotell att hyra i Sjöbo? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorshotell som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorshotell att hyra i Sjöbo som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontorshotell att hyra i Sjöbo på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontorshotell att hyra i Sjöbo, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontorshotell att hyra i Sjöbo

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontorshotell att hyra i Sjöbo. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontorshotell att hyra i Sjöbo som matchar dina sökkriterier.