Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Innerstad, Klicka här för att se vägnamnJakobsbergsgatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 172244
  • Kontor
  • 420 m2

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

420 m2 kontor för uthyrning i Stockholm Innerstad

Hyr ett modernt, yteffektivt kontor med bra takhöjd, mitt i city!
Kan du inte komma till oss, kommer vi till dig! Hör av dig om du vill ha en digital visning. Nu finns chansen att hyra en kontorslokal med god takhöjd och moderna installationer, mitt i Stockholm city. Lokalen ligger på plan 7 och har höga sekelskiftesfönster mot Moodgallerian samt innergård. Planlösningen är blandad med enskilda arbetsrum och öppet landskap.
En anpassning av ytskikt kommer att göras till nästa hyresgäst.
Om fastigheten
Harmtqayeioicaho ligger i hjärtat av centrala Stockholm, mittemellan Kungsgatan, Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget. I entréplan finns co-working-miljön Verkstan för våra hyresgäster. Fastigheten har två innergårdar. Den ena med boulebana och trädgårdsmöbler och den andra med en stor cykelparkering med anslutande dusch- och omklädningsrum för husets hyresgäster.
Service
I kvarteret finns all tänkbar service och kommers med närhet till såväl NK och Sturegallerian som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. Spännande grannar är även Mood-gallerian och Epicenter.
Kommunikationer
Kvarteret ligger mittemellan tunnelbanestationerna Östermalmstorg (röd linje) och Hötorget (grön linje). På tio minuters promenadavstånd finns Stockholms Central med tunnelbana, bussar, pendeltåg, fjärrtåg samt Flygbussarna och Arlanda Express.
Läs mer om fastigheten

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info.