Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontor för uthyrning i Jönköping

Du har sökt efter Kontor som uthyres i följande städer: Jönköping.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontor som uthyres i följande städer: Jönköping.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
Lediga lokaler i Jönköping

Hitta lediga kontor som uthyres i Jönköping. Söker du kontor som uthyres i Jönköping, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Jönköping än kontor, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Jönköping är belägen vid Vätterns södra strand och precis I vägknuten mellan de tre landskapen Småland, Västergötland och Östergötland. Under 1800-talet blev Jönköping en stor industristad och befolkningen ökade mycket kraftigt. I samma tidsperiod föddes namnet tändstickornas stad när Jönköpings tändsticksfabrik grundades 1845, ett namn som följer med staden än idag.

Under hela 1800-talet växte Jönköping kraftigt och tillhörde fram till 1880-talet en av de mest expansiva städerna i Sverige. Vid Göta kanals färdigställande 1832 ökade sjöfarten markant och nya stora industrier växte fram. Industrin är fortsatt stor i Jönköping, men idag står handel, transport och kommunikation för den största delen av näringslivet i staden. Till de största företagen i Jönköping i dagsläget hör Husqvarna AB, Liljedahl Group AB och ITAB Shop Concept AB.