Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler för uthyrning i Göteborg Johanneberg

Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Göteborg Johanneberg. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Göteborg Johanneberg.
Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Göteborg Johanneberg. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Göteborg Johanneberg.

Värt att veta när du sökerkontor i Göteborg Johanneberg

Johanneberg är beläget i den södra delen av centrala Göteborg. Området är karakteriserat av funkishus och många sluttningar. Området är en lugn plats med gångavstånd till ett flertal grönområden, häribland Johannebergsparken. Med en kort promenad kan man ta sig till Göteborg city. I Johanneberg finner du också skolorna Chalmers och andra universitet. Johanneberg är därför en populär plats för många studenter.


Hitta kontor att hyra i Göteborg Johanneberg

Letar du efter kontor att hyra i Göteborg Johanneberg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler att hyra i Göteborg Johanneberg som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor att hyra i Göteborg Johanneberg på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor att hyra i Göteborg Johanneberg, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor att hyra i Göteborg Johanneberg

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor att hyra i Göteborg Johanneberg. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor att hyra i Göteborg Johanneberg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Göteborg Johanneberg?

I Göteborg Johanneberg hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Göteborg Johanneberg baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Göteborg Johanneberg kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Göteborg Johanneberg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Göteborg Johanneberg.

Hur mycket kostar ett lokal i Göteborg Johanneberg?

Priset på ett lokal i Göteborg Johanneberg beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Göteborg Johanneberg.