Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kliniker i Luleå

Du har sökt efter Kliniker i Luleå.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kliniker i Luleå.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerklinik i Luleå

Drygt 25 mil norr om Umeå ligger Luleå. Staden har ett rikt aktivitetsliv både inomhus och utomhus. Luleås natur med bland annat Luleås skärgård erbjuder fantastiska utomhusmöjligheter så som kajak och fiske. Annars är skidåkning en populär aktivtet vintertid. I kulturväg erbjuds exempelvis Kulturens hus, Luleå Hamnfestival och Musikens makt i staden. Luleå stad sattes på världskartan när Facebook valde att investera i sitt första datacentrum utanför USA. Investeringen ledde till att andra företag fick upp ögonen för staden, Luleå Tekniska Universitet har fått en ökning med 18 procent på sina ansökningar och Luleå Science Park har fått en ökning med 25 procent med nyetablerade företag. Det finns tre shoppinggallerior i staden; Shopping, Strand Galleria och Smedjan. Utanför Luleå ligger även köpcentret Storheden. Näringslivet i staden är utöver detta en blandning av industri, utbildning, forskning, offentliga och privata tjänster samt handel och service. År 2015 rankades Luleå till att erbjuda länets bästa företagsklimat, efter en undersåokning som Svenskt Näringsliv presenterat. I nordvästra Luleå finns flera industriområden. Exempel på dessa är Bergnäsets industriområde och Skutvikens industriområde. Företag som har valt att placera sina huvudkontor i området är LKAB, Max Hamburgarerestauranger och Vattenfall vattenkraft AB.


Hitta klinik i Luleå

Letar du efter klinik i Luleå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kliniker , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kliniker i Luleå som passar dig. Du kan se alla de aktuella klinik i Luleå på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av klinik i Luleå, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya klinik i Luleå

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste klinik i Luleå. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya klinik i Luleå som matchar dina sökkriterier.