Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Vetlanda

Du har sökt efter lokaler i Vetlanda. Mer info om lokaler i Vetlanda .
Du har sökt efter lokaler i Vetlanda. Mer info om lokaler i Vetlanda .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Vetlanda

7 mil norr om Växjö ligger Vetlanda. I Vetlanda finns det flera grundskolor, en gymnasieskola, en särskola och vuxenutbildning. Vetlanda erbjuder ett brett och aktivt föreningsliv med drygt 200 föreningar med många olika typer av intressen och verksamheter. Exempel på dessa är sportföreningar inom fotboll, skidor och bågskytte. I kulturväg finns det flera möjligheter med bland annat många museum. Syftet med stadens många museum är att bevara stadens kulturhistoria samt göra den tillgänglig. Exempel på museum är Sandellmuseet och Ekenässjöns industri- och musikmuseum. Staden är även känd för att vara en gammal träindustristad. Idag domineras staden av aluminiumproducenten Sapa AB samt Elitfönster AB. När näringslivets olika organisationer och nätverk rankar företagsklimat och utveckling i kommunerna brukar Vetlanda ligga i topp. Möjligen är det den framtidsinriktade tillverksningsindustrin, den växande handel- och tjänstesektor samt en bra offentlig sektor som är grunden till de höga placeringarna.  I kommunikationsväg finns det tre betydande vägar i området; riksväg 47,32 och 28. Det finns även goda tåg- och bussmöjligheter till och från Vetlanda.


Hitta lokal i Vetlanda

Letar du efter lokal i Vetlanda? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Vetlanda som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Vetlanda - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Vetlanda,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Vetlanda

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Vetlanda. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Vetlanda som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Vetlanda?

I Vetlanda hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Vetlanda baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Vetlanda kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Vetlanda?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Vetlanda.

Hur mycket kostar ett lokal i Vetlanda?

Priset på ett lokal i Vetlanda beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Vetlanda.