Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Värnamo

Du har sökt efter lokaler i Värnamo. Mer info om lokaler i Värnamo .
Du har sökt efter lokaler i Värnamo. Mer info om lokaler i Värnamo .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Värnamo

Drygt 6 mil nordväst om Växjö ligger Värnamo. Det finns flera grundskolor i Värnamo, två gymnasieskolor samt en högskola och en folkhögskola. I kulturväg erbjuder staden många alternativ. Några av de mest populära är Bruno Mathssons center, Vandalorum och Store Mosse. Vandalorum är en konsthall med fokus på internationell samtidskonst och design. Vandalorum öppnade 2011. Men den i särklass mest besökta plats i Värnamo är Apladalen, en naturpark med lummiga stigar och orörd natur. Populära sporter i området är golf, fotboll och brottning.  
Nästan 35% av näringslivet i Värnamo betsår av tillverkningsindustrin. Det finns cirka 400 registrerade företag verksamma inom tillverkningsindustrin i staden. Industrin är kraftig exportinriktad, mycket tack vare E4:an och riksväg 27. Precis som andra delar av Småland präglas även Värnamo av möbeltillverkning. Mellan 1890 och 1960 fanns det inte mindre än 60 fabriker i staden. Andra stora branscher inom tillverkning är gummi-, plast-, metall-, pappers-, och maskinindustri. I kommunikationsväg finns det goda möjligheter. Bland annat är Värnamo en järnvägsknut och Europaväg 4 löper strax utanför Värnamo. Utöver detta löper betydande riksvägar och länsvägar i nära anslutning till staden.


Hitta lokal i Värnamo

Letar du efter lokal i Värnamo? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Värnamo som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Värnamo - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Värnamo,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Värnamo

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Värnamo. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Värnamo som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Värnamo?

I Värnamo hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Värnamo baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Värnamo kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Värnamo?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Värnamo.

Hur mycket kostar ett lokal i Värnamo?

Priset på ett lokal i Värnamo beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Värnamo.