Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Falkenberg

Du har sökt efter lokaler i Falkenberg. Mer info om lokaler i Falkenberg .
Du har sökt efter lokaler i Falkenberg. Mer info om lokaler i Falkenberg .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Falkenberg

Drygt 4 mil norr om Halmstad ligger Falkenberg. Staden är en populär turiststad med många stora evanemang men även idyllisk småstad på västkusten med många charmiga delar. Falkenberg har flera grundskolor och två gymnasieskolor, varav en är privatägd.  I sportväg har Falkenberg flera framgångsrika lag; Falkenberg FF, Falkenbergs BTK och Falkenbergs VBK. Falkberg har även ett rikt föreningsliv med ett brett spekra av olika ämnen. Tätorten ligger strategiskt mitt i Halland med närhet till Halmstad, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Det finns goda tåg- och bussförbindelser till och från Falkenberg. Falkenberg ligger vid Europavägen E6/E20 som bland annat sträcker sig till Göteborg och Malmö. Falkenberg är en gammal hamnstad med ett mångsidigt näringsliv. Logistik, lagerhantering och miljöarbete kännetecknar Falkenbergs näringsliv. Fokus ligger också på livsmedelsindustri och verkstadsindustri såsom Netto, Carlsberg Sverige och Falkenbergs Laxrökeri. Andra stora arbetsgivare i Falkenberg kommun är Gekås Ullared och Svensk Cellulosa AB.


Hitta lokal i Falkenberg

Letar du efter lokal i Falkenberg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Falkenberg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Falkenberg - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Falkenberg,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Falkenberg

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Falkenberg. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Falkenberg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Falkenberg?

I Falkenberg hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Falkenberg baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Falkenberg kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Falkenberg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Falkenberg.

Hur mycket kostar ett lokal i Falkenberg?

Priset på ett lokal i Falkenberg beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Falkenberg.