Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Hudiksvall

Du har sökt efter lokaler i Hudiksvall. Mer info om lokaler i Hudiksvall .
Du har sökt efter lokaler i Hudiksvall. Mer info om lokaler i Hudiksvall .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Hudiksvall

Cirka 80 kilometer söder om Sundsvall längs E4:an ligger Hudiksvall. I över hundra år har människor  pratat om Glada Hudik när de syftar på Hudiksvall. Invånarna i staden har mycket att glädjas över, både ett levande kulturarv med många tradtitioner samt en levande stadspuls. På senare år har Hudiksvall blivit känt i och med teatern Glada Hudik. Teatern är en kommunal verksamhet som består av utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare från Hudiksvall. Drygt 4000 företag finns registrerade i Hudiksvall och många av dessa är verksamma inom exklusiv kartong, hydraulik och optofiber. Skogen har länge tillgodosett staden med viktiga resurser, och än idag är skogen en betydande resurs för pappersbruket Iggesund. Hudiksvall är även navet Fiber Optic Valley med fokus på forskning, utveckling, utbildning och tillverkning inom fiberoptiska området. Enligt Hudiksvall Näringsliv AB finns det många fördelar med att etablera företag i området, bland annat det geografiska läget, infrastrukturen, kostnadsnivån och lojala medarbetare.


Hitta lokal i Hudiksvall

Letar du efter lokal i Hudiksvall? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Hudiksvall som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Hudiksvall - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Hudiksvall,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Hudiksvall

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Hudiksvall. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Hudiksvall som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Hudiksvall?

I Hudiksvall hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Hudiksvall baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Hudiksvall kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Hudiksvall?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Hudiksvall.

Hur mycket kostar ett lokal i Hudiksvall?

Priset på ett lokal i Hudiksvall beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Hudiksvall.