Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Butikslokaler i Västerås

Du har sökt efter Butikslokaler i Västerås. Mer info om butikslokaler i Västerås.
Du har sökt efter Butikslokaler i Västerås. Mer info om butikslokaler i Västerås.


Värt att veta när du sökerbutik i Västerås

Som Sveriges femte största tätort och en stad med tradition av entreprenörsanda har Västerås kommit att etableras som en ledande plats för svenska företagare. Idag är de största arbetsgivarna i staden bland annat elkraft- och automationsteknikskoncernen ABB, ICA, Bombardier Transportation, och Seco Tools. Det geografiska läget endast 10 mil västnordväst och Stockholm gör Västerås än mer attraktivt för företagare. Näringslivet i staden har rört sig bort från industri och domineras framför allt idag av data- och elektronikföretagshandel, grafisk industri och handel.


Hitta butik i Västerås

Letar du efter butik i Västerås? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste butikslokaler , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  butikslokaler i Västerås som passar dig. Du kan se alla de aktuella butik i Västerås på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av butik i Västerås, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya butik i Västerås

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste butik i Västerås. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya butik i Västerås som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Västerås?

I Västerås hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Västerås baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Västerås kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Västerås?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Västerås.

Hur mycket kostar ett lokal i Västerås?

Priset på ett lokal i Västerås beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Västerås.