Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorsfastigheter till salu i Sollefteå

Du har sökt efter Kontor till salu i Sollefteå.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontor till salu i Sollefteå.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
Ingen annons matchade din sökning. Du kan istället upprätta en sökning efter Kontor, som skickas ut till de relevanta hyresvärdarna i Sollefteå. Klicka här för att läsa mer.

Värt att veta när du sökerkontor i Sollefteå

Drygt 10 mil norr om Sundsvall ligger Sollefteå, en stad som lockar många fiskare för si lax- och öringfiske. I staden finns det flera grundskolor och två gymnasieskolor. I samarbete med Gudlav gymnasieskola drivs även ett skidgymnasium och ett naturbruksgymnasium. Förutom fiske så finns det även en skulptur i Ångemanälven i form av en Timmerflottare. i övrigt har Sollefteå ett rikt föreningsliv med över 350 registrerade föreningar inom en rad olika ämnen. Sollefteå är Sveriges näst största vattenproducent. I staden finns det över 1000 företag registrerade. I centrala Sollefteå finns det två gallerior, Prima Galleria och Citygallerian. I staden tätorten finns det även ett bryggeri, Zeunerts bryggeri, numera ägt av Kopparbergs. Det finns två etablerade företagsområden i Sollefteå. Dessa företagskluster är mer kända som Nipanområdet och Hågestaområdet. I kommunikationsväg finns goda bussförbindelser i området samt Höga Kusten Airport cirka 30 minuter från Sollefteå med flygföbindelser till bland annat Stockholm och Gällivare.


Hitta kontor till salu i Sollefteå

Letar du efter kontor till salu i Sollefteå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontor till salu i Sollefteå som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor till salu i Sollefteå på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor till salu i Sollefteå, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor till salu i Sollefteå

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor till salu i Sollefteå. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor till salu i Sollefteå som matchar dina sökkriterier.