Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorsfastigheter till salu i Eskilstuna

Du har sökt efter Kontor till salu i Eskilstuna.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontor till salu i Eskilstuna.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
Ingen annons matchade din sökning. Du kan istället upprätta en sökning efter Kontor, som skickas ut till de relevanta hyresvärdarna i Eskilstuna. Klicka här för att läsa mer.

Värt att veta när du sökerkontor i Eskilstuna

Eskilstuna har fått sitt namn efter en Tuna, en forn handelsplats och från Sankt Eskil, en engelsk munk som avrättades i Strängnäs i slutet på 1000-talet. I Eskilstuna kommun har drygt 100 000 invånare och i Eskilstuna stad bor det cirka 70 000 personer. Detta gör staden till Sveriges 14:e största stad, sett till befolkningen. Ett återkommande populärt event varje år är Eskilstuna Springspride, en parad där HBTQ-rörelsen står i fokus.Några kända profiler från Eskilstuna är popgruppen Kent, Maria Wetterstrand, Fredrik Lindström och Yvonne Ryding. En rolig anekdot om Klosters Kyrka i Eskilstuna är att klockorna endast pekar i sydlig och västlig riktning. Detta eftersom aritekten trodde att bänderna som bodde norr och öst om kyrkan inte behövde en klocka förr i tiden.

Genom Eskilstuna rinner Eskilstunaån, en å som förbinder vattenflödet mellan Mälaren i norr och Hjälmaren i söder. Eskilstuna är beläget mitt i Sverige längs motorvägen E20. Det geografiska läget i kombination av välutvecklad infrastruktur gör Eskilstuna till en stad som intresserar många företag och branscher. Eskilstuna erbjuder flera kommunikationsmöjligheter; flyg, järnväg, motorväg (E20) och staden har en kraftfull kombiterminal. Båda sjöarna Mälaren och Hjälmaren ligger inom ett par mil och erbjuder under sommartid fina badmöjligheter. Högsta medeltemeratur i juli är 22°C och lägsta medeltemeratur i i februari är -7°C.


Hitta kontor till salu i Eskilstuna

Letar du efter kontor till salu i Eskilstuna? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontor till salu i Eskilstuna som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor till salu i Eskilstuna på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor till salu i Eskilstuna, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor till salu i Eskilstuna

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor till salu i Eskilstuna. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor till salu i Eskilstuna som matchar dina sökkriterier.