Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorsfastigheter till salu i Östersund

Du har sökt efter Kontor till salu i Östersund.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontor till salu i Östersund.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
Ingen annons matchade din sökning. Du kan istället upprätta en sökning efter Kontor, som skickas ut till de relevanta hyresvärdarna i Östersund. Klicka här för att läsa mer.

Värt att veta när du sökerkontor i Östersund

Drygt 15 mil nordväst om Sundsvall ligger Östersund, mitt i Jämtland. Östersund markandsförs som "Vinterstaden" av den egna kommunen. Staden har lång historia med vintersport och har genom åren arrangerat många världsmästerskap. Exempel på sporter är skidskytte, skidorientering, skridskoåkning och skidlöpning och skotercross. Mittuniversitetet har ett campus i Östersund och erbjuder en mängd olika kurser och program. Värt att nämna är att Östersund är en av Sveriges kafétätaste städer, sett till antalet invånare. Kafélivet har en lång tradition i staden och var tidigt viktiga samlingsplatser för nöjes-, förenings- och sällskapsliv. Precis som i resten av Jämtland så domineras Östersund av småföretagande. Detaljhandeln omsätter 30% mer än vad befolkningsunderlaget borde ge. De största företagen i staden är, sett till antala anställda, Aditro, Svenska Dagbladet och Kornboden. I Östersund finns ävn ett av Mittuniversitetets campus, vilket fungerar som en stabil rekryteringsbas för företag verksamma inom affärsutveckling, elektronikproduktion och mjukvaruutveckling. I kommunikationsväg finns det goda möjligheter att resa till och från Östersund. Åre Östersund Airport ligger endast 11 km från centrum och erbjuder flygningar till Stockholm, Luleå och vissa charterdestinationer under säsong. Utöver detta finns det goda förbindelser med tåg och buss. Europavägarna 14 och 45 löper båda genom staden.


Hitta kontor till salu i Östersund

Letar du efter kontor till salu i Östersund? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontor till salu i Östersund som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor till salu i Östersund på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor till salu i Östersund, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor till salu i Östersund

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor till salu i Östersund. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor till salu i Östersund som matchar dina sökkriterier.