Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Fastigheter i Varberg

Du har sökt efter lokaler till salu i Varberg.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler till salu i Varberg.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker lokal till salu i Varberg

Drygt 70 kilometer norr om Halmstad ligger Varberg. Varberg är en av Sveriges mest besökta sommarstäder och har stort fokus på turistidustrin. Staden är en välkänd spa- och kurort i Sverige med anläggningar som Comwell Varberg Kurort, Varbergs Kallbadhus och Varbergs Varmbadhus. I utbildningsväg finns det flera skolor på grundskolenivå, fyra gymnasieskolor samt campus Varberg som erbjuder yrkes- och högskoleutbildningar. I Varberg finns det även tre större idrottsanläggningar och flera idrottsföreningarinom en rad olika sporter. I staden finns det även många skoimportörer och skogrossister, exempelvis Nilsson Group och Vagabond - båda med huvudkontor i staden. De största arbetsgivarna i kommunen är, efter Varbergs kommun, Ringhals och Södra Cell Väro. Ringhals är Sveriges största kärnkraftverk och Södra Cell Värö är en pappersmassa- och trävarufabrik. I kommunikationsväg finns det flera möjligheter att ta sig till och från Varberg. Området erbjuder goda väg-, buss-, och tågförbindelser. Från Varbergs Hamn går det även färjor till Grenå i Danmark. Varberg flygplats ligger på Getterön och används mestadels av näringslivet och olika myndigheter.


Hitta lokal till salu i Varberg

Letar du efter lokal till salu i Varberg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Varberg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lokalerna till salu i Varberg - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Varberg,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Varberg

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Varberg. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Varberg som matchar dina sökkriterier.