Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Fastigheter i Karlskrona

Du har sökt efter lokaler till salu i Karlskrona.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler till salu i Karlskrona.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker lokal till salu i Karlskrona

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län. Karlskrona är belägen på fastlandet, det är en gammel örlogsstad. I vattnet runt Karlskrona finns det många öar och äldre bebyggelse. I 1998 upptogs en del av det äldre bebyggelse på Unescos världsarvslista som en del av Örlogsstaden Karlskrona. Du kan uppleva denna historiska maritima historia på Marinmuseum.

Karlskrona ligger precis vid vattnet och har därför haft en stor strategisk position i relation till sjöfarten. Staden är en tidigare örlogsstad. Den centrala delen av staden ligger på Trossö.


Hitta lokal till salu i Karlskrona

Letar du efter lokal till salu i Karlskrona? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Karlskrona som passar dig. Du kan se alla de aktuella lokalerna till salu i Karlskrona - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Karlskrona,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Karlskrona

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Karlskrona. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Karlskrona som matchar dina sökkriterier.