Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Malmö Oxie

Du har sökt efter lokaler i Malmö Oxie.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler i Malmö Oxie.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker lokal till salu i Malmö Oxie

Oxie tillhör stadsområdet Söder och området är främst en villabebyggelse. Oxie ligger ca 10 km sydost om centrala Malmö och anses därför som en förort. Här finns de populära golfklubbarna Rönnebäcks Golfklubb och Sofiedals Golfklubb.


Hitta lokal i Malmö Oxie

Letar du efter lokal i Malmö Oxie? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Malmö Oxie som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Malmö Oxie - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Malmö Oxie,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Malmö Oxie

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Malmö Oxie. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Malmö Oxie som matchar dina sökkriterier.