Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Virtuella kontor i Sundsvall

Du har sökt efter Virtuella kontor i Sundsvall.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Virtuella kontor i Sundsvall.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
Ingen annons matchade din sökning. Du kan istället upprätta en sökning efter Virtuellt kontor, som skickas ut till de relevanta hyresvärdarna i Sundsvall. Klicka här för att läsa mer.

Värt att veta när du sökervirtuellt kontor i Sundsvall

Med sina dryga 50 000 invånare är Sundsvall Norrlands tredje största tätort. I Sundsvall kommun bor det runt 100 000 personer. Sundsvall är beläget vid kusten och är Medelpads enda stad. På grund av en brand i slutet av 1800-talet finns det idag endast stenhus i centrala Sundsvall, och stsdskärnan kallas ofta Stenstaden. År 2014 stod Sundsvallsbron klar. Bron är Sveriges längsta motorvägsbro med sina dryga 2000 meter och sträcker sig över Sundsvallsfjärden. Sedan några är tillbaka är Sundsvalls slogan “Norrlands Huvudstad”, en slogan som även varumärksskyddades år 2007. Mittunversitetet är ett statligt Universitet i Sverige med campus på olika orter, bland annat Sundsvall. Forskningen som bedrivs på campus Sundsvall har fokus på skogsindustri och informationsindustri. I kulturväg finns det flera museum i staden, bland annat Fotomuseet. Sundsvall har även en konstskola med årliga utställningar på våren. I  Mediahuset samlas Sundsvalls mediaorganisationer - radio, TV och tidningar. Sundsvall är även känt som körernas stad med många populära körer.

Sundsvall är beläget mitt i Sverige och fungerade tidigt som en viktig plats för transporter mellan norra och södra Sverige. Staden fungerar även som en utgångspunkt för transporter mot inlandet till Jämtland och vidare till Trondheim i Norge. E4:an korsar Sundsvall och Sundsvall är även är start/slutpunkt för Europavägen E14. Järnvägstrafiken till och från Sundsvall trafikeras bland annat av SJ och Norrtåg. Förutom industriernas egna hamnar finns det även två hamnar i staden. 20 kilometer norr om Sundsvall ligger Sundsvall-Timrå Airport som har reguljärtrafik till och från Göteborg, Luleå, Stockholm Arlanda, Stockholm Bromma och Visby (sommartid). I klimatväg har Sundsvall fyra tydliga årstider. Högsta medeltemeraturen i juli är 21°C och lägsta medeltemperaturen i januari är -14°C.


Hitta virtuellt kontor i Sundsvall

Letar du efter virtuellt kontor i Sundsvall? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste virtuella kontor , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  virtuella kontor i Sundsvall som passar dig. Du kan se alla de aktuella virtuellt kontor i Sundsvall på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av virtuellt kontor i Sundsvall, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya virtuellt kontor i Sundsvall

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste virtuellt kontor i Sundsvall. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya virtuellt kontor i Sundsvall som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Sundsvall?

I Sundsvall hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Sundsvall baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Sundsvall kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Sundsvall?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Sundsvall.

Hur mycket kostar ett lokal i Sundsvall?

Priset på ett lokal i Sundsvall beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Sundsvall.