Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Ulricehamn

Du har sökt efter lokaler i Ulricehamn. Mer info om lokaler i Ulricehamn .
Du har sökt efter lokaler i Ulricehamn. Mer info om lokaler i Ulricehamn .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Ulricehamn

Ulricehamn är beläget i Västergätland, mellan Borås och Jönköping, med endast en timme bilresa till Göteborg. Staden är både vacker och pyttoresk med en omgivning bestående av Åsunden och många historiska byggnader. Med närhet till både vatten och skidåkning erbjuder staden mycket liv och nöje. Ulricehamn är i ett växande skede med allt fler nyetablerade företag och nya invånare. År 2020 beräknas det finnas ca 2000 nya bostäder. I Ulricehamns kommun finns ett rikt föreningsliv – allt från idrotts- och kulturföreningar till hembygdsföreningar. Exempel på dessa är Ulricehamns Vävstuga och Slalomklubben Boge. Ulricehamn kommun erbjuder mycket aktiviteter så som sim- och badhall, bibliotek, idrotts- och friluftsområden, museum och utställningar samt flera återkommande årliga evanemang. Ulricehman har är idag i ett expansivt skede med kraftig tillväxt. Arbetsandan och det geografiska läget har gjort området eftertraktat bland många stora bolag som idag är etabelrade här. Det är god kommunikation och pendlingsavstånd till omrkingliggande städer. I Rönnåsens indistriområde finns många av företagen. Härifrån är det närhet till Riksväg 40 som leder till både Göteborg och Jönköping. I nuläget finns det också 500 000 m² ledig mark. Avsedd för etablering av industrier och näringsliv. Det kommunala näringslivsbolaget NUAB finns i Ulricehamn och arbetar med att hjälpa nya företag att få en fot in på marknaden och växa. Också Näringsliv AB finns för att hjälpa verksamheter att hitta lokaler, oavsett om det gäller att hyra eller köpa.


Hitta lokal i Ulricehamn

Letar du efter lokal i Ulricehamn? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Ulricehamn som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Ulricehamn - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Ulricehamn,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Ulricehamn

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Ulricehamn. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Ulricehamn som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Ulricehamn?

I Ulricehamn hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Ulricehamn baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Ulricehamn kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Ulricehamn?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Ulricehamn.

Hur mycket kostar ett lokal i Ulricehamn?

Priset på ett lokal i Ulricehamn beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Ulricehamn.