Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Lager för uthyrning, Partille, Sävedalen, Industrivägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 179017
  • Lager
  • 710 m2
Kontaktinformation till hyresvärd/säljare:
Klövern
Caroline Klamas
tlf: -
caroline.klamas@klovern.se

Modern lagerlokal i Sävedalen

Modern lagerlokal med entresol från 2013. Fastigheten är inhägnad och håller därför en högre säkerhet. Ytan är fördelas enligt följande: ca 500 kvm höglager, ca 100 kvm entresol, ca 100 kvm låglager/kontor. Takhöjden 6,5 m. Byggnaden färdigställdes år 2013 och är belägen i Sävedalens industriområde med närhet till köpcentret Allum och centrala Göteborg. Kontakta oss för mer information.


Fastigheten är belägen i Sävenäs Industriområde med närhet till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi , Systembolag, Apotek samt flera butiker. Endast 5 minuter till Göteborgs centrum.


Nära till Sävedalens centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Nära även till Partille Centrum och Allum med all önskvärd service. I området finns flera lunchrestauranger, varav en är belägen i fastigheten.


Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. Buss 58 tar dig till Göteborgs centralstation på 17 minuter. Hållplatsen ligger 8 minuters promenad från fastigheten. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.
Parkering
Det finns parkering i anslutning till fastigheten.

Denna lokal ligger i Partille - klicka här för mer info...