Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontor för uthyrning, Uppsala, Kungsgatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 159694
  • Kontor
  • 425 m2

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

Anpassa lokalen efter er verksamhet.

Välkommen till Kungshörnet och Kungsgatan 113. Här finns en trevlig del av ett våningsplan, utan varken väggar eller inredning. Nu har ni möjlighet att skapa ert egna kontor på 425 kvm och anpassa det helt efter företagets behov och önskemål. Detta våningsplan är beläget på plan 2 med fönster i 3 väderstreck.

Kontakta oss för ritningsförslag och visning av lokalen!
Trevlig kontorslokal med ljust gavelläge. Lokalen är belägen på våningsplan 2 som i dagsläget är helt oinrett. Här finns möjlighet att välja vårt förslag enligt bifogad planritning eller skräddary lokalen efter egna önskemål.


Kungshörnet har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden vid Uppsalas södra infart. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla lokallösningar för såväl det mindre som det stora företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.


I Kungshörnet finns ett stort serviceutbud. Det finns många butiker och restauranger i fastigheten. Det finns även kontors-/sportbutiker, snabbgrossist, biluthyrning och bensinmack.


Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 1 och 8 trafikerar Kungshörnet och flera andra bussar passerar på Kungsgatan. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.
Parkering
Det finns en stor parkering på fastigheten med många platser för såväl hyresgäster som besökare.

Denna lokal ligger i Uppsala - klicka här för mer info...