Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Butik eget bruk, Uppsala, Kungsgatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 133546
  • Butik eget bruk
  • 556 m2

Få information om denna lokal nu!

Få info om denna lokal via Linkedin, Facebook, Google eller genom att skriva din mail i fältet, och därefter trycka på knappen.

Kontaktinformation till hyresvärd/säljare:
Klövern
Ellica Strindberg
tlf: 010-482 71 22
ellica.strindberg@klovern.se

Perfekt stor butikslokal med bra skyltläge

Välkommen till Kungsgatan 115 och den här stora ljusa genomgående gavellokalen intill Kungsängsleden. Stora fönsterpartier släpper in ljuset i lokalen och gör den mycket trivsam. Läget är det allra bästa för bra tillgänglighet. Utanför lokalen finns det gott om parkeringsplatser för såväl hyresgäster som besökare. Denna lokal är speciellt lämplig som större butik eller utställning av möbler, bilar eller liknande. Lokalen intill bedriver träningsverksamhet.
Stora ljusa öppna ytor med glaspartier i 3 väderstreck. Välkomnande entré mot stor butiksyta i öppen planlösning med stolpar och ett pentry. Kontor med fönster mot butiken, HWC med dusch och förråd/städskrubb. På baksidan finns en stor dubbel garageport för varutransporter. Här finns möjlighet att anpassa lokalen efter verksamhetens behov.


Kungshörnet har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden vid Uppsalas södra infart. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla lokallösningar för såväl det mindre som det stora företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.


I Kungshörnet finns ett stort serviceutbud. Det finns många butiker och restauranger i fastigheten. Det finns även kontors-/sportbutiker, snabbgrossist, biluthyrning och bensinmack. Kungsporten som finns på andra sidan Kungsgatan kommer i höst få en konferensanläggning, som kan nyttjas av våra hyresgäster.


Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 1 och 8 trafikerar Kungshörnet och flera andra bussar passerar på Kungsgatan. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.
Parkering
Det finns en stor parkering på fastigheten med många platser för såväl hyresgäster som besökare.

Denna lokal ligger i Uppsala - klicka här för mer info...
Se även: Areal Hyra
Foto av: Butik eget bruk i Uppsala - Kungsängsvägen för uthyrning

Butik eget bruk på Kungsängsvägen, Uppsala

Trevlig cafélokal med utgång till grönskande trädgård.: Välkommen till denna trevliga cafélokal om ca 77 kvm i grönskande trädgårdsmiljö och goda parkeringsmöjligheter. Just nu förädlar Klövern byggnaden på Kungsä...

77 m2 Inte angivet
2 468 m2 Inte angivet
150 - 300 m2 Inte angivet
900 - 4 000 m2 Inte angivet
40 m2 Inte angivet
120 - 480 m2 Inte angivet
506 m2 Inte angivet
60 - 450 m2 Inte angivet
113 - 272 m2 Inte angivet
100 - 481 m2 16 200 kr/m2/år - excl drift