Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontor för uthyrning, Uppsala, Kungsängsvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 152374
  • Kontor & Kontorshotell
  • 9 m2

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

Nytt modernt kontorshotell i Kungsporten

I Klöverns populära koncept, First office har vi öppnat ett nybyggt kontorshotell i Kungsporten. 15 moderna kontorsrum mellan 9-46 kvm. I hyran ingår tillgång till gemensamma mötesrum, internet, kök, kaffe/te, wi-fi, städning och parkeringsplats. Konceptet är idealiskt för er som uppskattar en flexibel kontorslösning utan att behöva ansvar för en helt egen lokal. Gemensamt för våra First office, är att olika företag jobbar tillsammans, fast var för sig. Perfekt lösning för mindre företagare som ändå önskar kollegor på en arbetsplats. Välkommen till Kungsporten!
Vårt nya First Office på våningsplan 2. Ljusa och modernt intredda rum med skrivbord, stol och förvaringsmöbler. Väggarna är vita och en sober heltäckande matta pryder golven och avgränsande glaspartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Hyresgästen har tillgång till gemensamma utrymmen såsom 2 mötesrum, kök med matplats, förråd/kopiering och 3 WC/HWC.
Utanför porten finns en fin grönskande innergård med sittplatser.


Kungsporten har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden i Östra Uppsala. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla kontorslösningar för såväl det mindre som det stora företaget. I fastigheten finns även 3 st First officekontor för det mer flexibla företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.


På Kungsporten finns ett stort serviceutbud. Det finns bland annat gym, massage, fotvård, restaurangskola, inredningsföretag och lunchrestauranger i fastigheten. Kungshörnet på andra sidan gatan har många populära lunchrestauranger till exempel Citysallad. Boländerna har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel, såsom IKEA, Bauhaus och Plantagen.


Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.
Parkering
Det finns en stor parkering på fastigheten med många platser.

Denna lokal ligger i Uppsala - klicka här för mer info...