Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Butik eget bruk, Uppsala, Kungsängsvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 113964
  • Butik eget bruk
  • 77 m2

Få information om denna lokal nu!

Få info om denna lokal via Linkedin, Facebook, Google eller genom att skriva din mail i fältet, och därefter trycka på knappen.

Kontaktinformation till hyresvärd/säljare:
Klövern
Ellica Strindberg
tlf: 010-482 71 22
ellica.strindberg@klovern.se

Trevlig cafélokal med utgång till grönskande trädgård.

Välkommen till denna trevliga cafélokal om ca 77 kvm i grönskande trädgårdsmiljö och goda parkeringsmöjligheter. Just nu förädlar Klövern byggnaden på Kungsängsvägen 27 i Kungsporten. Här skapas en reception i entréplan, ett nytt modernt kontorshotell, konferens och dessutom kommer Klöverns nya kontor finnas här. Är ni intresserade av att driva både reception-/konferens förutom caféverksamhet så finns här goda möjligheter för rätt person.

Kungsporten är trevligt beläget med goda kommunikationer och goda parkeringsmöjligheter. Byggnaden beräknas vara färdig för inflyttning Q1 2019. Kontakta oss för mer information!
På Kungsängsvägen 27 och i direkt anslutning till vår nya reception finns nu en fin lokal som skulle passa perfekt som café eller lättare matservering med lunchsallader etc.

Cafélokalen kommer finnas på entréplanet med utgång till fastighetens gemensamma trädgård. Här finns möjlighet att ha uteservering i det gröna under årets varmare månader. Rummen har idag ljusa väggar och stora fönsterpartier mot trädgården. Lokalen som i dagsläget är i behov av renovering, kan nu anpassas efter hyresgästens önskemål och kommande verksamhet.


Kungsporten har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden i Östra Uppsala. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla kontorslösningar för såväl det mindre som det stora företaget. I fastigheten finns även 2 st First officekontor för det mer flexibla företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.


På Kungsporten fint ett stort serviceutbud. Det finns bland annat gym, massage, fotvård, restaurangskola, inredningsföretag och lunchrestauranger i fastigheten. Kungshörnet på andra sidan gatan har många populära lunchrestauranger till exempel Citysallad. Boländerna har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel, såsom IKEA, Bauhaus och Plantagen. Under hösten planerar även Klövern att flytta kontoret till Kungsporten, vilket innebär en direkt närhet till hyresvärden.


Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.
Parkering
Det finns en stor parkering på fastigheten med många platser.

Denna lokal ligger i Uppsala - klicka här för mer info...
Se även: Areal Hyra
Foto av: Butik eget bruk i Uppsala - Rapsgatan för uthyrning

Butik eget bruk på Rapsgatan, Uppsala

Unik 8-kantig butikslokal med egen uteplats i Fyrislund!: Välkommen till Fyrislund och denna unika lokal med oslagbart ljusinsläpp. Lokalen är belägen precis utanför grindarna mot Uppsala Business Park. Här verkar s...

162 m2 Inte angivet
Foto av: Butik eget bruk i Uppsala - Kungsgatan för uthyrning

Butik eget bruk på Kungsgatan, Uppsala

Perfekt stor butikslokal med bra skyltläge: Välkommen till Kungsgatan 115 och den här stora ljusa genomgående gavellokalen intill Kungsängsleden. Stora fönsterpartier släpper in ljuset i lokalen och gö...

556 m2 Inte angivet
2 468 m2 Inte angivet
150 - 300 m2 Inte angivet
900 - 4 000 m2 Inte angivet
120 - 480 m2 Inte angivet
506 m2 Inte angivet
60 - 200 m2 Inte angivet
113 - 272 m2 Inte angivet
100 - 481 m2 16 200 kr/m2/år - excl drift