Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Undervisnings/möteslokaler i Lund

Du har sökt efter Undervisnings/möteslokaler i Lund.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Undervisnings/möteslokaler i Lund.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
Ingen annons matchade din sökning. Du kan istället upprätta en sökning efter Undervisning, som skickas ut till de relevanta hyresvärdarna i Lund. Klicka här för att läsa mer.

Värt att veta när du sökerundervisning i Lund

I denna stad gör sig de medeltida kvarlevorna ständigt påminda. Genom bevarandet av smala- och kullerstensbelagda gator uppmuntras den som väljer cykeln framför bilen, vilket lett till att Lund har bilivit utsedd till Sveriges bästa cykelkommun tre år i rad. De förindustriella influenserna är även mycket tydliga i stadsdelen Jakriborg. I detta nybyggda område är såväl hus som gatunät utformade i medeltida stil fast med moderna inslag. Utöver att vara en kulturell och historisk stad är Lund i framkant inom teknologisk utveckling. Vid den norra avfarten ligger Ideon Science Park som är Sveriges första forskningsby och hem till 290 olika företag med spetskompetens inom allt från informationsteknik till medicinteknik och miljöteknik. I Lund är även den sameuropeiska forskningsanläggningen ESS samt det svenska MAX IV-laboratotiumet för acceleratorfysik stationerade. Lund är en sann kunskapsstad och har varit så i alla tider. Redan år 1085 grundades Katedralskolan vilket innebär att upprättandet av både Nordens allra första lärosäte och senare Nordens första högskola skedde just här. Idag har Lunds universitet 42 000 studenter och är lokaliserat i Lund, Helsingborg och Malmö, och ligger stadigt med på listan över världens 100 bästa universitet. Utöver det är universitetet en stor lokal arbetsgivare med över 7 400 medarbetare. 


Hitta undervisning i Lund

Letar du efter undervisning i Lund? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste undervisnings/möteslokaler , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  undervisnings/möteslokaler i Lund som passar dig. Du kan se alla de aktuella undervisning i Lund på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av undervisning i Lund, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya undervisning i Lund

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste undervisning i Lund. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya undervisning i Lund som matchar dina sökkriterier.