Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontor för uthyrning, Tyresö, Tyresö Centrum

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 194464
  • Kontor
  • 519 m2
Kontaktinformation till hyresvärd/säljare:
Skandia Fastigheter
Helén Eijdercrona
tlf: 08-573 656 91
Helen.Eijdercrona@skandiafastigheter.se
Hemsida

519 m2 kontor för uthyrning i Tyresö

Hyr kontor i Tyresö Centrum med egen terrass
I Tyresö Centrum erbjuds ett välplanerat hörnkontor med mycket god takhöjd och ett generöst ljusinsläpp. Dessutom en egen takterrass i västerläge! Här finns möjlighet till flertalet kontorsrum/ samtalsrum/mötesrum och större gemensamma ytor. Kommunikationsläget invid busstorget i Tyresö Centrum är mycket bra med avgångar till bland annat Gullmarsplan var 10:e minut.
Om fastigheten
Välkommen till Tyresö Centrum! Centrumet ligger i hjärtat av Tyresö och är lättillgängligt mycket tack vare den direkta anslutningen till busstorget. Mitt i centrum ligger kommunhuset.
Service
Bland butikerna finns välkända kedjor som H&M, Lindex och KappAhl, men även lokalt etablerade butiker som Tyr Hem & Kök, Street 135 och Thernlunds. I centrum finns två stora dagligvarubutiker: Ica Kvantum och Coop. Förutom shopping finns möjlighet att pausa med en kopp kaffe eller en bit mat hos någon av våra trevliga serveringar.
Kommunikationer
Med busshållsplatser precis utanför Pressbyrån går det lätt att ta sig hit kommunalt. Det är cirka 15 minuters resväg till Gullmarsplan.
Läs mer om fastigheten

Denna lokal ligger i Tyresö - klicka här för mer info...