Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontor för uthyrning, Nacka, Nacka Strand, Vikdalsgränd

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 184395
  • Kontor & Kontorshotell
  • 106 m2

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

106 m2 kontor för uthyrning i Nacka, Nacka Strand

Byggår1991

Teknisk information

HissJa

Ekonomi

I hyran ingårVärme, skatt, el

Parkeringsmöjligheter/garageFastigheterna har ca 40 utomhusparkeringar 23 under tak. Dessutom kan du parkera längs gatan mot en avgift.

NärserviceMc Donalds, Restaurang J i Nacka strand och Nacka Forum ligger bl.a. Melanders, Asian Delicius, Joe & The juice, Sushi och O´Learys för att bara nämna några.

KommunikationerDirektaccess till väg 222 och flertalet bussar med bussfil till Slussen. Bussen går till och från Vikdalsvägen eller Nacka Trafikplats, därefter tar det ca 3 minuter att promenera till fastigheterna. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Från Nacka strand kommer du snabbt och smidigt in till Östermalm och Nybroviken.

Övrig information

ÖvrigtCroisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

3D-visning

Denna lokal ligger i Nacka - klicka här för mer info...