Rapportera

Övrigt för uthyrning, Stockholm Hammarbyhamnen, Hammarby Fabriksväg

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 137491
  • Övrigt
  • 136 m2
  • https://process.fasad.eu/rimage.php?url=https%3A%2F%2Fimages03.fasad.eu%2F519%2F400372%2F1017301%2Fhighres%2F8469655.jpg&i=1&m=strict&w=452&h=315

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

136 m2 övrigt för uthyrning i Stockholm Hammarbyhamnen

Härlig lokal med högt i tak i attraktiva omgivningar med kommande T-bana! Hammarby Sjöstad har utvecklats till ett av stadens trendigaste affärsområde. Vackra sjömiljöer, populära krogar, spännande affärsutbud och många väletablerade företag borgar för en skön arbetspuls.

Läcker kombinationslokal med direktaccess från gatan om 136 kvm. Utmärkt som ateljé, träningslokal alt som kombinerat lager/kontor. Ljust med markfönster i takhöjd, lättillgänglig lokal med en enorm flexibilitet.

Källarateljé i attraktiva Hammarby sjöstad med högt i tak.
Glödheta Hammarby sjöstad är en förbild på lättillgänglig arbetsplats som bidrar till ett bekvämt liv. Utmärkt val för dig som vill sitta i trendigt område med hög servicenivå, goda kommunikationer och kommande T-bana! Stilig byggnad från 40-talet om 6 våningar med lastkaj, lasthiss och personhissar. Gångavstånd till all tänkbar handel, - och restauranger.

Lokalen är synnerligen flexibel med varierande takhöjd om upp till 3,2 meter. Mindre fönster med ett effektivt ljusinsläpp. Raka tydliga ytor, öppet kontors,-produktionslandskap, 4 fina förråd från 5-30 kvm, stort pentry med all utrustning, två wc rum och ett stort duschrum. Två entréer ett via trapphus och en via garagenedfart. Uppställningsplats i anslutning till garegeentrén.

Samtliga ytor är i bra standardskick och kan nyttjas omedelbart, behöver du anpassa ytorna efter din verksamhet ordnar vi självklart detta.

En mycket trevlig lokal som verkligen kan användas till allt, - flexibiliteten, strålande läget och den mycket god känsla som lokalen har borgar för en kvaliteativ arbetsmiljö.

Allmänt om byggnaden:
Kontor och industribyggnad i 6 plan varav ett soutterängplan. Stilig byggnad med putsad fasad och generösa fönsterpartier. I huset finns tre trapphus varav [xxxxx] 23 utgör huvudentrén. Personhiss och praktisk lasthiss till samtliga våningsplan. Majoriteten av lokalerna utgörs av kontor men även verkstäder/lager/logistik och badhus bidrar till den goda stämningen. Fastighetens utsida tjänar uteslutande som parkering.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...