Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Lager för uthyrning, Stockholm Västerort, Österögatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 94112
  • Lager
  • 2 300 m2

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

Lagerlokal i Kista

OBS! AVSTÅENDE FRÅN BESITTNINGSSKYDD!

Välkommen till Kista. Här finns en lagerlokal med rymligt höglager, mitt i centrala Kista.
Det här är en av få ytor som finns kvar av denna karaktär i Kista, med sitt unika läge och med närhet till E4 och E18. Höglager med 4 portar. Parkeringsmöjligheter finns.
Fastigheten som ligger precis vid entrén till Kista från E4 och Kymlingelänken har ett mycket bra skyltläge som gör det möjligt för det etablerade företaget att synas.
Parkeringsplatser finns att hyra intill fastigheten. Till Kista tar man sig även enkelt med såväl tunnelbana, pendeltåg och buss. Kontakta oss för mer information
Den vakanta ytan om ca 2 300 kvm består till största del av höglager där resterande yta innehåller entresolplan med tillgång till kontor och pentry.


I omgivningen finns andra hyresgäster såsom Lensway, Air Target, Sivers Ima, Ericsson m.fl.


Kista Galleria, med ca.10 minuters gångväg, förser området med god service. Här finns förutom butiker och restauranger, ett serviceutbud med bland annat post, bank, mataffär, apotek och systembolag.


Till Kista tar man sig enkelt såväl med tunnelbana, pendeltåg eller buss. Förbindelserna är goda både i norr-södergående riktning och i öst-västlig riktning. Kista ligger nära både E4 och E18. Bussar från Kista centrum, Sollentuna, Täby, Vällingby m.fl. stannar endast 100 meter från huset. Kistas tunnelbana och Helenelunds pendeltågsstation finns inom ca 10 minuters gångavstånd.
Parkering
Finns i anslutning till fastigheten
Allmänt
Förslag på anpassad kontordel finns framtaget med nytt pentry, dusch och omklädningsrum.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...