Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Västerort, Kistagången

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 162722
  • Kontor
  • 30 m2

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

30 m2 kontor för uthyrning i Stockholm Västerort

Modernt möblerade kontorsrum för 5 personer med mötesrum i olika storlekar för upp till 20 personer.

Hög profil och personlig service i bästa läge!
Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö som inbjuder till nätverkande med nya samarbetspartners och affärsmöjligheter. Personlig service och bra funktioner som underlättar och spar tid i din vardag. Kontorsrummen har individuell klimatstyrning för bästa arbetsklimat.

Skräddarsydda kontorspaket
Hos oss kan du välja det Kontorspaket och den servicenivå som passar din verksamhet bäst. Konferensrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår självklart i alla våra olika Kontorspaket.

Mötesrum och konferensrum
Kontoret har fyra olika mötesrum med plats för upp till 20 personer i det största. Mötesrummen har den senaste tekniken och är klimatstyrda för bästa ventilation och arbetsmiljö. Som hyresgäst har du även tillgång till mötesrummen på alla [xxxxx] kontorshotell.

IT
Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss och därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar.

Hög säkerhet
Genom vårt passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag kan du vara trygg på din arbetsplats. Du har tillgång till ditt kontor 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan.
Typ
Kontor

Lokalnr
1583

Storlek
30 m2 - Kontor

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...