Rapportera

Övrigt för uthyrning, Stockholm Söderort, Vretensborgvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 146752
  • Övrigt
  • 231 m2
  • https://process.fasad.eu/rimage.php?url=https%3A%2F%2Fimages03.fasad.eu%2F519%2F400372%2F1054103%2Fhighres%2F9047497.jpg&i=1&m=strict&w=452&h=315

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

231 m2 övrigt för uthyrning i Stockholm Söderort

Med Cykelavstånd från stadskärnan ligger detta suveräna våningsplan med tillhörande verkstad.

Kontoret utgör ca 231 kvm och verkstaden ca 82 kvm. Verkstaden ligger med egen port och kontoret i huvudbyggnad på plan 2. Ljusa fina kontorsrum med god 40-tals volym, utsökta detaljer som öppen spis och fransk balkong.

Ca 231 kvm som fördelas på 7-8 kontorsrum från 18-30 kvm, ett pentry, ett förråd, 2 wc-rum, en dusch och ett städförråd.
Kanonläge i grönskande område med parkering på gården, dessutom är det gångavstånd till all tänkbar service och kommunikationer. Bra genväg till T-bana som ligger ett par minuter bort.

Verkstaden, inhängnad gård med mindre verkstäder. Egen port, rak och lätthanterlig lokal om ca 82 kvm med wc. Bredd ca 5,5 m och längd ca 14,5 med en takhöjd om ca 2,7m. Betonggolv, vitputsade väggar. Lokalen är i behov av upprustning vilket görs i samband med ny hyresgäst, här ges du chans att påverka.

Kontorsplanet har ljusinsläpp från alla håll, grönskande utsikt och en sprakande öppen spis i huvudentren. Mycket trivsamt kontor med en god volym och häligt balanserade ytor. Lokalen är flexibel och lämpar sig riktigt bra till alla typer av praktiker och kontorsverksamheter. Den representativa välkomsthallen, som värms av den öppna spisen, och vädras av den franska balkongen, välkomnar dina kunder i harmonisk och avkopplande miljö.

Under 40- talet fokuserade byggherrarna på hållbara och tidlösa ytor med mycket ljus. Denna byggnad är inget undantag utan pryds av många fina detaljer såsom stora fönsterpartier, svensk marmor, originalräcken, glaspartier och en ljuv karaktär.

Upp till 8 stora kontors,-behandlingsrum från 18-30 kvm styck,ett pentry och ett stort förråd/datarum. Städskrubb med vattenutkast. Hygienutrymme med tvättplats, Hans/Hennes och dusch.
Sammantaget ett riktigt bra kontor som badar i 40-talets ljuva vingslag, naturligtvis kan lokalen anpassas efter din verksamhets behov.

Tvärs över gatan ligger en genväg till Midsommarkransens T bana.

I denna utmärkta lokal kommer hela din verksamhet att finna stor arbetsglädje. Välkomna!

Huvudbyggnad i tre plan samt helt källarplan. Vidbyggd lager- och industridel i tre plan jämte souterräng och inredd vind. Delvis värmeisolerad sidobyggnad och längsgående lastkaj under tak. Stor lagerdel mellan byggnadskropparna och ett antal körbara portentréer. Lokalerna består i huvudsak av kontor, lager och logistik. Kontoren är ljusa och flexibla med dåtidens generösa fönsterpartier. Lager och logistikdelen är väl anpassade för smidiga transporter till och från lokalerna.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...