Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Söderort, Varuvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 147959
  • Kontor
  • 110 m2
  • https://process.fasad.eu/rimage.php?url=https%3A%2F%2Fimages03.fasad.eu%2F519%2F400372%2F1054545%2Fhighres%2F9104487.jpg&i=1&m=strict&w=452&h=315

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

110 m2 kontor för uthyrning i Stockholm Söderort

Charmigt kontor med en fin utsikt över grönska i expansiva Älvsjö. Fyra rum med god volym för upp till 8-10 arbetsplatser, mötesrum och pentry. I huset finner du alla tänkbara faciliteter. Kontoret håller ett bra skick och kan omgående tas i bruk.

I anslutning till kontoret ligger en gemensam yta med tre wc-rum, dusch och städrum.

Trivsamma och effektiva ytor med mycket ljus som helt kan designas efter ditt verksamhetsbehov.

Bra läge i expansiva Älvsjö med gångavstånd till pendeltåg och bussar. Kulinarisk restaurang i entréplanet och badhus för alla åldrar. Parkeringar på gården och i garage. Lokalen har tillgång till personhissar.

Trevligt kontor på plan 4 som överblickar grönskan i expensiva Älvsjö. Alla tänkbara egenskaper i-och utanför kontoret och dess omgivning. 110+8 kvm som fördelas på 4 rum, tre kontorsrum med fin vy och ett som mötes-, kopiering- eller arbetsrum i anslutning till entrén och pentryt. De tre kontorsummen rymmer 2-4 arbetsplatser per styck. Rummet i anslutning till pentryt håller god volym och får ljusinsläpp från korridoren, här kan du skapa en trevlig lounge för fika och möten, även gott om plats att förvara saker.

Kontoret håller en god fastighetsstandard och kan omgående tas i bruk.

i anslutning till kontoret ligger tre wc- ru och en dusch.

Rejäl vinkelbyggnad om 4 våningsplan jämte två lager logistikplan i souterräng och ett stort garage med höglager. Innergårdar i byggnadens centrum bidrar till ett genomgående ljusflöde och soliga lunchstunder. Byggnaden är anpassad för alla verksamheter, majoriteten är kontor, logistik, lager och produktion men även restaurang med uteservering under varma årstider.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...