Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Söderort, Arenavägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 169927
  • Kontor
  • 304 m2
Kontaktinformation till hyresvärd/säljare:
Klövern
Stephen Tran
tlf: 010-482 71 07
stephen.tran@klovern.se

[xxxxx] 27, Johanneshov

Ljus gavellokal högst upp i fastigheten med egen terrass i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Lokalen är trevligt belägen i en av fastighetens flyglar vilket ger ljusinsläpp från tre väderstreck. Härligt hög vy från plan 8 med fin utsikt över Globen city och södra Stockholm.

Lokalen har en trevlig planlösning med en kombination av öppna ytor, kontorsrum och mötesrum. Här finns goda möjligheter att få ett representativt kontor i ett av Stockholms mest dynamiska områden.
Trevlig planlösning med kombination av öppna ytor, kontorsrum och mötesrum med moderna glaspartier, kapprum, förråd, wc. Här finns alla tänkbara möjligheter att skapa ett kontor anpassat efter er verksamhet.


Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken med 250 verksamma företag. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.


Fastigheten är belägen invid Globen Shopping med 60 butiker, flertalet restauranger och caféer. Här finns även mataffär, bank, Systembolag, träningsanläggning och läkarmottagning.


Tunnelbana och tvärbana från stationerna Globen och Gullmarsplan på gångavstånd.
Parkering
Inomhusgarage med 1500 parkeringsplatser samt inhägnat cykelförråd.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...