Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Söderort, Arenavägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 121387
  • Kontor
  • 220 m2
Kontaktinformation till hyresvärd/säljare:
Klövern
Stephen Tran
tlf: 010-482 71 07
stephen.tran@klovern.se

Flexibel lokal med access till lastkaj

Flexibel lokal belägen i markplan ut mot Arenavägen. Lokalen kan användas som butik, kontor och/eller lagerlokal. Den är helt rå idag och vi avser bygga om den till modern lokalstandard så fort vi hittar rätt hyresgäst. Kunden har således alla möjligheter att påverka planlösning samt ytskikt. Parkeringsmöjligheter finns i fastighetens garage men även i direkt anslutning till lokalen.
Skräddarsys i samråd med kunden.


Globen är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globenområdet ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.


I området finns Globen Shopping med ca 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, tandläkare, läkare, m.m.


Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser finns i fastigheterna inklusive inhägnad cykelförvaring.
Allmänt
Fri höjd till lastkaj, ca 3 meter.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...