Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Södermalm, Ringvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 194112
  • Kontor
  • 335 m2

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

335 m2 kontor för uthyrning i Stockholm Södermalm

Hyr ett modernt och flexibelt kontor med utsikt mot Globen
I fastigheten finns gemensam reception och tre konferensrum för ca 20 personer vardera att låna utan kostnad.
Lokalen totalrenoverades för ca 6 år vilket gör att tekniken är mycket god och ytskikten moderna. Utsikt mot Globen och Årstaviken samt sol hela dagen i lokalen.
På plan fyra i huset erbjuder vi nu en 335 kvm stor öppen planlösning. Lunch- och fikayta placerad i mitten ger hela kontoret ett socialt anslag. På ena sidan om denna finns en extern del med mötesrum och på den andra öppnar det ljusa kontorslandskapet upp sig. Tre wc-enheter finns samt dusch för de som väljer att cykla till jobbet eller ta en löptur på lunchen.
Om fastigheten
Välkommen till Ringvägen 100 med reception och café och plats för trevliga möten för kontorshyresgäster och deras kunder. I huset finns tre gemensamma konferensrum, som rymmer upp till 20 personer var. Ett servicebolag hjälper till med tjänster som reception, telefoni, catering, bud- och besökshänvisning. I fastigheten finns ett garage med 300 p-platser. Uppgången från Skanstulls tunnelbanestation (grön linje) leder direkt till fastighetens entré.
Service
Södermalm och Skanstull sjuder av myllrande folkliv under både dag- och kvällstid. Kontorshusets närmaste grannar är Åhléns samt Clarion Hotel Stockholm. Rakt över gatan ligger Ringens köpcentrum med butiker och restauranger.
Kommunikationer
På några minuters gångväg ligger pendeltågstationen Stockholms södra, och vid Gullmarsplan finns tvärbanan. Cykelvägar i alla vädersträck går förbi adressen och det finns många cykelställ i direkt anslutning till huset. Läget invid Söderleden gör det också enkelt att ta sig hit med bil.
Läs mer om fastigheten

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...