Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Kungsholmen, Warfvinges väg

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 192920
  • Kontor
  • 240 m2
Kontaktinformation till hyresvärd/säljare:
Croisette
Peter Bergquist
tlf: 0723 84 83 04
peter.bergquist@croisette.se
Hemsida

240 m2 kontor för uthyrning i Stockholm Kungsholmen

Byggår1961

Renoveringsår2018

Antal rumanpassningsbart

Teknisk information

HissJa

Ekonomi

Hyra68 000/månad

Omgivning/naturI området finns all tänkbar service så som caféer, restauranger, gym, hotell och butiker. Området består även av många arbetsplatser då flera större företag har valt denna del av Kungsholmen för sin lokalisering. Närhet finns till grönområden såsom Rålambshovsparken samt strandpromenader vid Mälaren.

Företag i närhetenSkanska, Kungsleden, Kemtvättsgruppen, Crossfit Atum, Matdistriktet, Deli Café, Nokas m.m

Parkeringsmöjligheter/garageMöjlighet till parkeringar i parkeringsgarage ca.1500 kr/styck

KommunikationerKommunikationerna är utmärkta. Till kontoret kommer ni, era samarbetspartner och kunder enkelt oavsett om resan går via tunnelbana, cykel, tåg, flyg eller bil. Avståndet till närmaste tunnelbana (Stadshagen) är det ca 100 meter och till närmaste flygplats är det ca 6 km. Resa med tunnelbana till Centralstationen tar endast 5 minuter och med bil tar man sig lätt till kontoret via E4:an.

Övrig information

ÖvrigtCroisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Filmer

3D-visning

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...