Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontorshotell för uthyrning, Stockholm Västerort, Österögatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 68906
  • Kontorshotell

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

Stort rum på centralt kontorshotell

Välkommen till Österögatan och detta trevliga kontorshotellet i tre våningsplan. Just nu har vi lediga kontorsrum om 10, 15 och 41 kvm. Det finns konferensrum och gemensamhetsytor med pentry på varje våningsplan. I hyran ingår värme, ventilation, el och fastighetsskatt. Kontorshotellet har inbrottslarm. Parkering finns för den som önskar. Kontakta oss för mer information.
Just nu har vi lediga rum om 10, 15 och 41 kvm på detta kontorshotell. Kontakta ansvarig uthyrare om du söker någon annan rumsstorlek än som finns annonserat.


Kista arbetsområde, även kallat Kista Science City, är känt som ett ledande område i Sverige inom informations– och kommunikationsteknologi (ICT) med nära 10 000 företag och 75 000 anställda.


Kista Galleria har all önskvärd service. Här finns butiker och restauranger, post, bank, mataffär, apotek och systembolag. I Victoria Tower finns exklusiva hotellrum, restauranger, kontor samt en skybar.


Goda kommunikationer med buss, tunnelbana och pendeltåg mot Stockholm och Uppsala. Direkt anslutning till E18 och E4. Flygbussar mot Bromma och Arlanda flygplats trafikerar även Kista.
Parkering
Parkeringsplatser finns att hyra.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...