Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Söderort, Arenavägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 174444
  • Kontor
  • 201 m2

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

Flexibel kontorslokal mitt Globenområdet

Lokal med stor potential i ypperligt läge. Lokalen är ljus och flexibel där möjligheten finns att anpassa planlösning efter kundens önskemål. Läget är centralt i området vilket garanterar närhet till både service och restauranger samt allmänna kommunikationer. Direktaccess till garage, cykelförvaring, godsmottagning och miljörum finns även via fastighetens hissar.
Befintlig planlösning är öppen i kombination med två telefonirum och ett större konferensrum. Planlösningen kan dock anpassas utifrån kundens önskemål.


Globen är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globenområdet ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.


I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, tandläkare, gym, läkare, m.m.


Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...