Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Östermalm, Strandvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 192772
  • Kontor & Kontorshotell
  • 5 - 50 m2
Kontaktinformation till hyresvärd/säljare:
Croisette
Peter Bergquist
tlf: 0723 84 83 04
peter.bergquist@croisette.se
Hemsida

5 - 50 m2 kontor för uthyrning i Stockholm Östermalm

I hjärtat av Östermalm på Strandvägen 1 finner ni detta kontorshotell. Ett modernt coworking space med flexibla kontors- och konferenslösningar i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts. I direkt anslutning finner ni Stureplan, i mitten av central business district med ett stort antal restauranger och butiker. Goda kommunikationsmöjligheter och parkering finns i kvarteret.

MEMBERSHIP
Pris: 4 995 SEK/månad
Tillgång till arbetsplatser i loungen och coworking ytor. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötesrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga coworking spaces. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet.

PRIVATE OFFICE
Pris: från 11'950 SEK/månad
Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design.

CONFERENCE
Pris: från 280 SEK/timme
Vi erbjuder moderna och fullt utrustade mötesrum i olika storlekar. Vår servicepersonal hjälper er att arrangera små som stora konferenser, med servering av mat och dryck, allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av era sammanträden.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...