Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Butik eget bruk, Stockholm Söderort, Arenavägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 98199
  • Butik eget bruk
  • 100 m2

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

Arenavägen 27, Johanneshov

Välkommen till en trevlig och yteffektiv lokal med mycket goda exponeringsmöjligheter i Globen City. Lokalen lämpar sig utmärkt till såväl butik som kontor.

Den befintliga planlösningen erbjuder möjlighet för kontors-, mötes- och konferensdel, samt utrymme för butik med en välkomnande reception eller loungeyta vid entrén. Det finns även ett pentry med diskmaskin och ett helkaklat badrum. Samtliga ytskikt och material är i gott skick.

Lokalen är i princip inflyttningsklar, men här finns givetvis ypperliga förutsättningar till omdisponering av ytorna för större och öppnare planlösningar samt aktivitetsstyrd användning. Med andra ord de rätta förutsättningarna för att skapa moderna och attraktiva lokaler för de företag som vill profilera sig i hjärtat av dynamiska Globen City.
Representativ yta som lämpar sig utmärkt för butik, showroom eller kontor. Gott om glaspartier som ger naturligt ljusinsläpp till lokalen. Vidare i lokalen finns möjlighet för konferens- och mötesrum, samt ett fräscht pentry och helkaklat badrum.

Här finns alla tänkbara möjligheter att skapa yteffektiva kontorslösningar med såväl öppna som rumsindelade planlösningar. Allt för att få till den moderna och representativa arbetsmiljön som får såväl era medarbetare som er verksamhet att blomstra.


Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.


I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, läkare, m.m.


Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.
Allmänt
Kontorsfastigheterna i Globen City uppfördes i samband med bygget av Globen och håller en hög och modern standard med ett väl fungerande inomhusklimat.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...