Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Fastigheter i Göteborg

Hitta kommersiella fastigheter till salu i Göteborg på listan med lediga kommersiella fastigheter till salu i Göteborg nedan. Vi har ett stort urval av kommersiella fastigheter till salu i Göteborg, och är alltid uppdaterade med nya, lediga lokaler och kommersiella fastigheter i Göteborg. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Lediga lokaler att hyra i Göteborg

Du har sökt efter lokaler till salu i Göteborg.
Mer info om fastigheter i Göteborg.
Du har sökt efter lokaler till salu i Göteborg.
Mer info om fastigheter i Göteborg.

 


Hitta lokal till salu i Göteborg

Letar du efter lokal till salu i Göteborg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Göteborg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lokalerna till salu i Göteborg - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Göteborg,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalersökande och få besked om lediga lokaler till salu i Göteborg

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lediga lokalerna i Göteborg. Du kan registrera dig som lokalersökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Göteborg som matchar dina sökkriterier.

.

Värt att veta när du söker lokal i Göteborg

I Göteborgs kommun bor det runt om 500 000 människor vilket gör staden till Sveriges näst största stad. Göteborg fick sitt namn i början av 1600-talet men kallas ibland för “Sveriges Framsida” på grund av de direktförbindelser staden har till de internationella sjöfarts lederna via sin hamn. Staden har en välutvecklad infrastruktur men består samtidigt utav stora delar grönområde med ett flertal vackra parker vilket är en passande kombination för alla typer av företagare. Göteborg är känd för sina många olika storindustrier som inkluderar en stor mängd olika branscher, med de två Volvobolagen som de dominerande spelarna.

Få en överblick över kommersiella fastigheter till salu i Göteborg. Du kan se nästintill alla kontor, butiker, kliniker, restauranger, verkstäder och hyresfastigheter till salu i Göteborg på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Göteborg är Sveriges näst största stad, och ligger placerad på västkusten. På grund av sitt geografiska läge sker en stor del av Sveriges export och import genom Göteborgs hamn, vilket har växt till att bli Nordens största hamn.Många större och välkända industrikoncerner och teknikföretag i Skandinavien har sina huvudkontor lokaliserade i Göteborg.