Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Restauranger i Östersund

Du har sökt efter Restauranger i Östersund.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Restauranger i Östersund.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
Ingen annons matchade din sökning. Du kan istället upprätta en sökning efter Restaurang, som skickas ut till de relevanta hyresvärdarna i Östersund. Klicka här för att läsa mer.

Värt att veta när du sökerrestaurang i Östersund

Drygt 15 mil nordväst om Sundsvall ligger Östersund, mitt i Jämtland. Östersund markandsförs som "Vinterstaden" av den egna kommunen. Staden har lång historia med vintersport och har genom åren arrangerat många världsmästerskap. Exempel på sporter är skidskytte, skidorientering, skridskoåkning och skidlöpning och skotercross. Mittuniversitetet har ett campus i Östersund och erbjuder en mängd olika kurser och program. Värt att nämna är att Östersund är en av Sveriges kafétätaste städer, sett till antalet invånare. Kafélivet har en lång tradition i staden och var tidigt viktiga samlingsplatser för nöjes-, förenings- och sällskapsliv. Precis som i resten av Jämtland så domineras Östersund av småföretagande. Detaljhandeln omsätter 30% mer än vad befolkningsunderlaget borde ge. De största företagen i staden är, sett till antala anställda, Aditro, Svenska Dagbladet och Kornboden. I Östersund finns ävn ett av Mittuniversitetets campus, vilket fungerar som en stabil rekryteringsbas för företag verksamma inom affärsutveckling, elektronikproduktion och mjukvaruutveckling. I kommunikationsväg finns det goda möjligheter att resa till och från Östersund. Åre Östersund Airport ligger endast 11 km från centrum och erbjuder flygningar till Stockholm, Luleå och vissa charterdestinationer under säsong. Utöver detta finns det goda förbindelser med tåg och buss. Europavägarna 14 och 45 löper båda genom staden.


Hitta restaurang i Östersund

Letar du efter restaurang i Östersund? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste restauranger , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  restauranger i Östersund som passar dig. Du kan se alla de aktuella restaurang i Östersund på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av restaurang i Östersund, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya restaurang i Östersund

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste restaurang i Östersund. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya restaurang i Östersund som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Östersund?

I Östersund hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Östersund baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Östersund kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Östersund?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Östersund.

Hur mycket kostar ett lokal i Östersund?

Priset på ett lokal i Östersund beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Östersund.