Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Restauranger i Göteborg Majorna-Linné

Du har sökt efter Restauranger i Göteborg Majorna-Linné.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Restauranger i Göteborg Majorna-Linné.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
Ingen annons matchade din sökning. Du kan istället upprätta en sökning efter Restaurang, som skickas ut till de relevanta hyresvärdarna i Göteborg Majorna-Linné. Klicka här för att läsa mer.

Värt att veta när du sökerrestaurang i Göteborg Majorna-Linné

Majorna-Linné är ett stadsområde som börjar vid Järntorget och sträcker sig runt om Slottskogen och hela vägen mot Älvsborgsbron. Förurom många bostäder finns här mycket kultur och nöje. Framförallt i Linné är det sociala livet på gatorna ett viktigt inslag, där såväl barer, caféer och restauranger utgör mycket av stadsdelens charm. I Majorna är inte stadspulsen lika påtaglig och här finner man istället mer kvarterskänsla kring caféerna och många små mysiga parker och kvartersgårdar. Uppe vid Stigbergstorget, som är ett av många torg i Majorna-Linné, står den berömda statyn Sjömanshustrun och blickar ut över hamninloppet. Här ligger nämligen Sjöfartsmuséet som bär på många av stadens bärande minnen som hamnstad. Precis som Östra kyrkogården ligger i Örgryte-Härlanda ligger Västra Kyrkogården som ett stort grönområde och kontrasterar de många charmina lägenhetsgårdarna i Majorna-Linné. En av de största attraktionen i området är kanske Göteborgs mest välbesökta park och grönområde, nämligen Slottskogen. För den som är lite extra intresserad av vad naturen har att erbjuda är det dessutom bara att fortsätta några minuters promenad förbi Slottskogen tills man kommer till den Botaniska trädgården. Det som länge har varit många Göteborgares smultronställe och turisternas favorit är kullerstensområdet Haga. Här är husen gamla och området välbevarat. På vintern finner man här Hagas julmarknad som snabbt blivit en hit. 


Hitta restaurang i Göteborg Majorna-Linné

Letar du efter restaurang i Göteborg Majorna-Linné? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste restauranger , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  restauranger i Göteborg Majorna-Linné som passar dig. Du kan se alla de aktuella restaurang i Göteborg Majorna-Linné på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av restaurang i Göteborg Majorna-Linné, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya restaurang i Göteborg Majorna-Linné

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste restaurang i Göteborg Majorna-Linné. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya restaurang i Göteborg Majorna-Linné som matchar dina sökkriterier.