Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Övriga lokaler i Skellefteå

Du har sökt efter Övriga lokaler i Skellefteå.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Övriga lokaler i Skellefteå.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerövrigt i Skellefteå

Skellefteå ligger 13 mil norr om Umeå och är en traditionell industristad. Kända företag som är verksamma i staden är Boliden AB, som även är stadens största privata arbetsgivare, och Skega. Men sedan 1990-talet har många IT-företag vuxit fram i staden, både stora och små. Tiero har verksamhet i staden bland annat. Skellefteå Kraft, en annan stor arbetsgivare i staden, ägs helt av Skellefteå kommun och producerar elkraft och fjärrvärme och är en elnätsägare. På senare år har staden präglats av musik och idrott. Exempel på detta är Trästocksfetivalen och Skellefteå AIK Hockey. Värt att nämna är också att Västerbottenteatern är placerad i Skellefteå.


Hitta övrigt i Skellefteå

Letar du efter övrigt i Skellefteå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste övriga lokaler , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  övriga lokaler i Skellefteå som passar dig. Du kan se alla de aktuella övrigt i Skellefteå på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av övrigt i Skellefteå, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya övrigt i Skellefteå

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste övrigt i Skellefteå. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya övrigt i Skellefteå som matchar dina sökkriterier.