Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontor för uthyrning, Malmö Centrum, Kabingatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 89870
  • Kontor
  • 416 m2
Kontaktinformation till hyresvärd/säljare:
Klövern
Judy Korman
tlf: 010-482 78 06
Judy.Korman@klovern.se

Härligt ljust våningsplan med stora möjligheter på Bulltofta

Ett ljust våningsplan med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. I dagsläget består ytan av 13 kontorsrum och 3 stora konferensrum med härligt ljus. Kontorsrummen kan med fördel öppnas upp och ytan kan blandas upp med arbetsplatser i öppet kontorslandskap. Här ges stor möjlighet att påverka utformning och inredning då lokalen är i behov av en renovering. Vid entrén finns bra möjlighet att bygga om till reception vid behov. Lokalen är belägen på plan 2 i fastigheten.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.
Lokal med cellkontor för de som önskar arbeta ostört. Planlösningen kan med fördel öppnas upp och anpassas för att passa er verksamhet.


Bulltofta är ett av Malmös mest expansiva industriområden med bra infrastruktur och ett rikt serviceutbud.


Fastighetens läge ger närhet till centrala Malmö. Med bil tar du dig snabbt till Värnhemstorget och köpcentret, Entré med lunchrestauranger, butiker och service.
Inom området och på gångavstånd finns ett flertal lunchrestauranger. Trevliga gröna promenadstråk finns runt om fastigheten.


Goda kommunikationer med närhet till Inre Ringvägens på- och avfart, samt god anslutning till Yttre Ringvägen och dess förbindelse med Öresundsbron. För den som behöver nyttja bil finns det parkeringsplatser alldeles utanför byggnaden. Det finns också möjlighet att ta sig med buss till fastigheten, då stadsbussarna trafikerar området.
Parkering
Parkering finns i anslutning till fastigheten.
Allmänt
Det finns hiss i fastigheten

Denna lokal ligger i Malmö - klicka här för mer info...