Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontor för uthyrning, Malmö Centrum, Kabingatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 89870
  • Kontor
  • 416 m2
Kontaktinformation till hyresvärd/säljare:
Klövern
Judy Korman
tlf: 010-482 78 06
Judy.Korman@klovern.se

Rymligt kontor på härliga Bulltofta

Ett ljust våningsplan med härliga fönsterpartier .I dagsläget består ytan av tretton arbetsrum och tre stora konferensrum med fint ljusinsläpp. Kontorsrummen kan med fördel öppnas upp och ytan kan blandas med arbetsplatser i öppet kontorslandskap. Vi anpassar ytan för att passa ert behov och verksamhet.

Här ges stor möjlighet att påverka utformning och inredning då lokalen är i behov av en renovering. Vid entrén finns bra möjlighet att bygga om till reception vid behov.

Lokalen befinner sig på plan 2 i fastigheten.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.
Lokal med cellkontor för de som önskar arbeta ostört. Planlösningen kan med fördel öppnas upp och anpassas för att passa er verksamhet optimalt.


Bulltofta är ett av Malmös mest expansiva industriområden med bra infrastruktur och behändig service.


Fastighetens läge innebär att du har nära till centrala Malmö och med bil tar du dig snabbt till Värnhemstorget, och köpcentret Entré med lunchrestauranger, butiker och service.
Inom området och med gångavstånd finns flertal lunchrestauranger. Trevliga gröna promenadstråk finns runt om fastigheten.


Fastighetens läge är utmärkt för goda kommunikationer med närhet till Inre Ringvägens på- och avfart, samt god anslutning till Yttre Ringvägen och dess förbindelse med Öresundsbron. För den som behöver nyttja bil finns det parkeringsplatser alldeles utanför byggnaden. Det finns också möjlighet att ta sig med buss till fastigheten då stadsbussarna trafikerar området.
Parkering
Parkering finns i anslutning till fastigheten.
Allmänt
Hiss finns i fastigheten.

Denna lokal ligger i Malmö - klicka här för mer info...