Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontor för uthyrning, Malmö Sofielund, Ystadvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 91898
  • Kontor & Produktion/verkstad
  • 1 050 m2

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

Råa kontorsytor med spännande industrikaraktär

I södra delen av Malmö intill Dalaplan ligger denna vackra fastighet, nära kommunikationer och kontorsarbetsplatser. Fastigheten är av gammal industrikaraktär med högt i tak. En gedigen fastighet som erbjuder möjlighet att behålla industrikaraktär i lokalen om man önskar. Tidigare har Malmös läderfabrik bedrivit verksamhet i huset. På våningsplan 3 och 4 finns helt råa ytor med möjlighet att behålla känslan av industrikaraktär och synliga installationer som erbjuder en spännande karaktär på lokalen. I bottenplan finns en nyetablerad restaurang med uteservering sommartid. Fastigheten ligger granne med den stora butikslokalen Färgservice. En av Malmös modernaste och största träningsanläggningar Friskis & Svettis ligger vägg i vägg i fastigheten. I nära anslutning finns även Aktiv ortopedteknik, Elgiganten, Jysk bäddlager, Hi-Fi och Beijer byggmaterial.

Välkommen att höra av dig för mer information och visning.
Planlösningen går att få öppen eller anpassad med rumsindelning helt anpassad efter ert företags behov.


Närområdet bjuder på ett brett utbud av lunchrestauranger och bra service. Inom gångavstånd finns Mobilia köpcenter med tillgång till butiker och restauranger.


Service finns inom närområdet.


Strategiskt bra läge med närhet till inre- och yttre ringväg samt Trelleborgsvägen. Gångavstånd till bussförbindelse från Södervärns busstation och Triangelns Citytunnelstation.
Parkering
Parkering finns i anslutning till fastigheten.
Allmänt
Råa ytor med industrikaraktär. Lokalen går att få ruff genom att behålla synliga ventilationer, betonggolv och och obehandlade pelare för dig som vill bevara fastighetens unika egenskaper.

Denna lokal ligger i Malmö - klicka här för mer info...