Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontor för uthyrning, Malmö Sofielund, Fosievägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 174573
  • Kontor
  • 202 m2
Kontaktinformation till hyresvärd/säljare:
Klövern
Judy Korman
tlf: 010-482 78 06
Judy.Korman@klovern.se

Ljusa kontorsytor med fönster i tre väderstreck

Ljusa kontorsytor med fönster i tre väderstreck. Ytorna är fördelade enligt rumsindelning och delvis öppet kontorslandskap. Stort konferensrum som ligger i anslutning till kök för möten och utbildningar.

Kontoret ligger på våningsplan fyra i fastigheten med fin utsikt över Malmö och tillgång till hiss.Trevligt nytt ljust kök med rejäl matplats. Lokalen är väldigt fräsch med nya golv i form av textilplattor. I direkt anslutning till fastigheten finns bra med parkeringsplatser.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.
Planlösningen går att påverka för att passa ert företag optimalt.


Fastigheten ligger i södra delen av Malmö. Inom gångavstånd når man Mobilia köpcenter med tillgång till butiker och restauranger. Närområdet i övrigt erbjuder ett brett utbud av lunchrestauranger och bra service.


I anslutning till fastigheten ligger Färgservice, Friskis- och Svettis, Myrorna, Jysk, Aktiv ortopedteknik, Beijer Byggmaterial, HiFi center och El-giganten.


Här är snabb och bekväm anslutning till E6, E20, E 22 och båda ringlederna. Vill man åka kollektivt ligger Södervärns busstation och Triangelns citytunnelstation inom gångavstånd.
Allmänt
Läget är oerhört lättillgängligt till allmänna kommuniktioner, matorvägar och Malmö city.

Denna lokal ligger i Malmö - klicka här för mer info...