Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Lokaler i Sollefteå

Hitta din nya lokal i Sollefteå på listan med lediga lokaler i Sollefteå nedan. Vi har ett stort urval av lokaler i Sollefteå, och är alltid uppdaterade med nya, lediga lokaler i Sollefteå. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Lediga lokaler att hyra i Sollefteå

Du har sökt efter lokaler i Sollefteå.
Mer info om lokaler i Sollefteå .
Du har sökt efter lokaler i Sollefteå.
Mer info om lokaler i Sollefteå .

Hitta lokal att hyra i Sollefteå

Letar du efter lokal i Sollefteå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Sollefteå som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Sollefteå - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Sollefteå,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Sollefteå

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Sollefteå. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Sollefteå som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Sollefteå

Drygt 10 mil norr om Sundsvall ligger Sollefteå, en stad som lockar många fiskare för si lax- och öringfiske. I staden finns det flera grundskolor och två gymnasieskolor. I samarbete med Gudlav gymnasieskola drivs även ett skidgymnasium och ett naturbruksgymnasium. Förutom fiske så finns det även en skulptur i Ångemanälven i form av en Timmerflottare. i övrigt har Sollefteå ett rikt föreningsliv med över 350 registrerade föreningar inom en rad olika ämnen. Sollefteå är Sveriges näst största vattenproducent. I staden finns det över 1000 företag registrerade. I centrala Sollefteå finns det två gallerior, Prima Galleria och Citygallerian. I staden tätorten finns det även ett bryggeri, Zeunerts bryggeri, numera ägt av Kopparbergs. Det finns två etablerade företagsområden i Sollefteå. Dessa företagskluster är mer kända som Nipanområdet och Hågestaområdet. I kommunikationsväg finns goda bussförbindelser i området samt Höga Kusten Airport cirka 30 minuter från Sollefteå med flygföbindelser till bland annat Stockholm och Gällivare.