Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lagerlokaler i Uppsala

Du har sökt efter Lagerlokaler i Uppsala. Mer info om lagerlokaler i Uppsala.
Du har sökt efter Lagerlokaler i Uppsala. Mer info om lagerlokaler i Uppsala.


Värt att veta när du sökerlager i Uppsala

Uppsala är för många förknippat med att vara en universitetsstad och ett kyrkligt centrum i Sverige. Men, utöver det finns här också en mycket stark tradition av företagande och en kommun med stort fokus på näringslivet. Uppsala kommun har idag 211 000 invånare vilket förväntas växa med 100 000 fler invånare till 2050, vilket gör Uppsala kommun till en av landets mest expansiva kommuner. Idag är 19 000 företag registrerade i staden varav de allra största och mest internationellt kända är företag som GE Healthcare Bio-Sciences, Clean-tech och Lifco.


Hitta lager i Uppsala

Letar du efter lager i Uppsala? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lagerlokaler , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  lagerlokaler i Uppsala som passar dig. Du kan se alla de aktuella lager i Uppsala på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lager i Uppsala, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lager i Uppsala

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lager i Uppsala. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lager i Uppsala som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Uppsala?

I Uppsala hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Uppsala baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Uppsala kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Uppsala?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Uppsala.

Hur mycket kostar ett lokal i Uppsala?

Priset på ett lokal i Uppsala beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Uppsala.